Nettleseren din tillater ikke bruke Javascript må aktivere for en bedre brukeropplevelse!

Dette er historien om nordmannen som har danset med Brigitte Bardot, spilt poker med Ben Affleck, vunnet VM i poker og vært fengslet for det som var norgeshistoriens største ran.

Det høres ut som et eventyr, men det er ikke det. Dette er historien om Thor Hansen – «Gudfaren» i norsk poker.

Hansen vokste opp i Lilleaker i Oslo, men har tilbrakt store deler av livet i Los Angeles og Las Vegas. Mens vi andre må forholde oss til en 8-16-jobb for å finansiere livet, har Thor levd fra dag til dag som gambler i over 40 år, uten fast inntekt. Han har vunnet – og tapt – et tresifret antall millioner.

Sammen med journalist og forfatter Roy Kvatningen, har Thor Hansen bidratt til en åpenhjertig og annerledes biografi, som gir innblikk i et liv villere og mer innholdsrikt enn de fleste kan forestille seg. Boken ble først utgitt i 2010. Denne utgaven inneholder et nytt kapittel og en rekke videointervjuer.

Omtaler

Ikke bare for pokernerds

By Kristian Hansen on 28. Mar. 2016

Dette er rett og slett en veldig underholdende bok. Man trenger definitivt ikke være pokernerd for å få utbytte av boka!

Hva skal man med fantasier når man har Thor Hansen?

By Henrik Meidell on 19. Mar. 2016

Historiene om Thor Hansens liv er så eventyrlige at det er lett å tro de er nettopp det - eventyr. Men i biografien om The Grand Old Man i Norges pokermilj blir alt fortalt og dokumentert på en måte som gjør at man ikke slutter å la seg fascinere....

Boken gir innblikk i en verden som er skjult for de fleste

By Leiv Kåre Johannessen on 16. Mar. 2016

Historien til Thor er utrolig, og boken forteller historien i et spennende format! Det var imidlertid en annen ting som slo meg da jeg leste boken. Jeg var selv en del av pokermiljøet for en del år tilbake, som reiste rundt i verden og spilte turneringer og cash. Vi...