Your browser doesn't use javascript, please activate for a better user experience!

Jeg trodde at jeg var sliten på grunn av kreften, men det viste seg å skyldes hjertet.

Under norgesmesterskapet i poker i Dublin ble jeg dårligere, og jeg ble sendt til sykehus i ambulanse. Pulsen spratt som en jojo mellom 80 og 300 og sykehuset påviste at hjertet var ute av rytme. Ved hjelp av medisin klarte til legen til slutt å få bort hjerteflimmeret og fikk stabilisert pulsen min på normalt nivå.

Resultatet er at jeg føler meg bedre enn på mange måneder. Jeg kan nesten ikke huske å ha sovet så godt som jeg har gjort de siste nettene. En spesiell takk går i år til Steinar Klein – eller «doktor Klein», som jeg kaller ham. Han maste så jævlig over flere dager at vi måtte dra på sykehuset, så jeg måtte gi meg til slutt og det var bra, ifølge legen. Jeg vil også rette en stor takk til mine tre sykepleiere i Dublin; Anne, Karoline og Michael, Dere var der hele tiden for meg. TUSEN TAKK!

Årets fest over, nemlig poker-NM i Dublin. Jeg er evig takknemlig for å oppleve dette en gang til. En stor takk går også til hele den herlige gjengen i TV 2 for å lage verdens beste pokershow og få denne store sporten til å bli kjent i hele Norge.

Mitt lykkeligste øyeblikk var når min kjære venn Andreas Høivold ble innlemmet i Hall of Fame. Gratulerer, min venn! Det er så veldig fortjent!

Gratulasjoner går også til alle nybakte norgesmestere og til alle andre som gjorde det bra. Takk til Frode Fagerli og alle hans medhjelpere for nok en gang å ha gjennomført et knirkefritt NM.

Og tusen takk til hver og en av dere som var i Dublin og var stammen til hele festen!

Den norske pokergjengen er bare verdens beste – med god margin.